31.12.2013

murheellisia juttuja

aloitetaan kuitenkin niillä iloisilla uutisilla; nilles alkoi piristyä eilen illalla puoli kuuden aikan ja kahdeksalta alkoi suoli taas tuottaa ja toimia. mun on pakko myöntää, että nilleksen maha oli niin kova ja turvonnu eilen, että olin aivan varma ettei siitä kannata enää liikoja toivoa. voin myös myöntää, että nilleksen kuolema olisi aiheuttanu mulle varmasti totaalisen mielenkiinnon lopahtamisen kaneja kohtaan. nilles kuitenki toipui kaheksan jälkeen niin nopeasti, että yhentoista aikaan saatoin viedä sen jo takaisin kanilaan. 

laitoin niille vain heinää yöksi ja nilppu alkoikin heti syödä sitä, juonut se oli jo muutaman tunnin itse kiposta. aamulla se jo pomppi tavalliseen tapaan ovelle vastaan kun menin siivoamaan kanilaa. koko päivän se on kuitenki ollu tavallista rauhallisempi ja maha tuntuu normaalia suuremmalta vieläkin, mutta hengen hätää ei enää ole ja se on tärkeintä! laitan vertailukuvia nillesta heti kun se on palautunu normaaliin kokoluokkaan.

mutta sitten niihin huonoihin, surullisiin, uutisiin. samalla kun menin siivoamaan kanilaa löysin yhden rakkaistani kuolleena. en osannut odottaa sen tapahtuvan tänään ja olinkin huolestunut vain nillestä niin siinä mielessä se tuli yllätyksenä. rakas splitti makasi häkkinsä lattialla elottomana, loput kämppiset tiukasti vieressään. näky oli tietenki kurja ja sai mut itkemään mutta onhan splitti ollut vähän huonommassa kunnossa jo hetken. viimeisen kahden viikon aikana se kuitenki oli mun mielestä piristyny ja saanu vähä lisää massaakin, mutta näin kävi kuitenkin.


tänä vuonna on kyllä omalle kohdalleni sattunu niin paljo negatiivisia asioita, joista tietenkään moni ei koske kaneja, mutta että vielä vuoden viimeisenä päivänä piti sattua jotain tällästä. :( en nyt rupea täälä kaniblogissa näitä asioita erittelemään, mutta sen voin sanoa, että oon enemmän ku onnellinen ku tämä epäonnenvuosi 2013 saa päätöksensä tänään...

5 kommenttia:

 1. Voi ei:( otan osaa! Tsemppiä ja o n n e k a s t a ja iloista uutta vuotta teille!
  jospa Se ens vuosi olis valoisampi!

  käypä vielä kurkkaan rumpalit.blogspot.fi, jos pupublogit kiinnostaa!:)

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla totta! :( Paljon voimia kaikille sinne!! :'( Mulle tuli heti tosi surullinen olo kun näin ton kuvan... Mihin raukka kuoli? Eihän se ollut edes kovinkaan vanha! Voi että, toivottavasti ensi vuodesta tulee paaaaljon parempi!! :(

  VastaaPoista
 3. Voi voi!! :'( munkin pupu kuoli kesällä.

  VastaaPoista
 4. Eikä, ihan kauhea tapa lopettaa vuosi :( Onneksi sentää Nilles on jo parempaan päin!

  VastaaPoista
 5. Voi, osanottoni!

  Täytyy sanoa, että olen itsekin ollut äärettömän onnellinen kun vuosi 2013 päättyi. Vaikka monia iloisiakin asioita tapahtui, oli se kuitenkin niin täynnä huonoa onnea ja surua, että oikein odotin sen loppuvan. Toivottavasti tästä vuodesta 2014 tulee parempi niin tänne suuntaan kuin teillekin!

  VastaaPoista