4.11.2013

say hi to hilppa

tässä ne nyt tulee - ensimmäiset kuvat tästä kauan odotetusta uudesta vauvasta! :3 kovasti on neiti kotiutunut enkä voisi tarpeeksi ylistää miten rohkea, utelias ja huomion kipeä se on jo nyt vaikka on vasta muutaman päivän täälä pyöriny. tälläki hetkellä se tuossa vieressä tutkii ihan ihmeissään mun juomapulloa ja käy välillä nuolemassa mun sormia samalla ku kirjotan. neidin mielestä myös jalanpohjia on kiva kutittaa viiksillä ja tietokoneen näyttö on ihmeellisin asia maailmassa. 


neiti sai kutsumanimekseen hilppa. en tiedä opinko koskaan sanomaan sitä sillä nimellä mutta nyt se vaikuttaa ainakin sopivalta! virallisemmin hilppa tunnetaan nimellä hivenen sievä ja se on syntynyt 1.9. väriltään tosiaan sininen viittakuvio ja rodultaan ranskanluppa, vaikka korvat eivät olekaan vielä laskeutuneet. ne kuitenkin pysyy alhaalla jos ne sinne laittaa mutta en vielä raaski ruveta laittamaan painoja korviin koska nyt vaikuttaa siltä, että ne laskeutuvat kyllä kunhan kasvavat. kuten koko kaninikin - hilppa on vielä kovin pieni.

hilppa on syntyny ja asunu ulkona, joten sen kehitys on vähän jäljessä sillä suurin osa energiasta on mennyt lämpimänä pysymiseen, ei niinkään siihen elopainon kerryttämiseen. hilppa on silti todella reipas ja innokas, puhdas ja pullea. kyllä siitä vielä iso tyttö kasvaa! tällä hetkellä hilppa rallittelee pitkin huonetta, erityisesti sohvan ympäri on kiva juosta ja heitellä iloloikkaa matolta matolle. myös mun laukku herätti suunnatonta ihmetystä, hilppa vielä pienenä tyttönä kun mahtu hyppämään kokonaan sen sisälle! :D
 

psst! oon lähdössä vähä tälleen extemporee viikonloppuna lempäälän näyttelyihin, en tiä vielä otanko pupun/pupuja mukaan vai lähdenkö yksin, mutta jos joku muukin on sinne tulossa niin tulkaahan tervehtimään! :)

3 kommenttia:

  1. Voi että miten mainion värinen!! Tosi sulonen Hilppa <3

    VastaaPoista
  2. Voi, miten söpö kaninpoikanen voikaan olla? :3 Hilppa on kiva nimi ja näyttää sopivan pikkuiselle mainiosti <3

    VastaaPoista
  3. Ihana pikku pupuliini :) Käythän kattomassa mun kani blogin elainten-elamaa.blogspot.com js liity lukijaks jos kiinnostaa :) Olis tosi kiva jos liittyisit :)

    VastaaPoista