5.11.2013

kuvia kanilasta

klikkaa kuvat suuremmiksi!

ylintä kerrosta asuttaa trio raisa, pipa ja vinny. alin kerros sekä keskitason toinen puoli on hiiren, tossun, peukun, splitin ja iivon muodostaman komppanian käytössä. tyhjäksi jäävä häkki on tavaran säilytystä varten. yhdellä kerroksella on kokoa 280cm x 70cm (eli viisikolla tämä PLUS 140cm x 70cm). nilles asuu vapaana lattialla ja hilppa asuu vielä toistaiseksi sisällä 120cm häkissä.

kolmikon häkistä on kadonnut tuoli-taso, jonka huomasin aiheuttavan niille vain pakottavan tarpeen sotkea sen alusta ja vierusta, vaikka pissalaatikko olis ihan vieressä. viisikon tuoli siirtyi yläkertaan ja ruuat alakertaan ihan käytännön syistä. nilleksen häkki on hetkellisesti hilpan käytössä sisällä mutta saa kyllä nähdä kuinka pitkäksi hetkeksi se venyy ennenku uskallan tai haluan viedä hilppaa kanilaan.

hilpasta puheen ollen aloin tänään sekoittamaan sen omia ruokia meillä syötettyihin ruokiin ja ainakin tuntui ruokahalu kasvavan. tästä varmaan voi päätellä, että rabbit royale on sen mieleen. :D jouduin puhdistaa nilleksen silmät tänään toisen kerran, koska ne on vuotanu jotain epämäärästä nestettä ja se raukka näyttää ihan siltä, kuin olis itkeny. jotku tarkkanäköisimmät saatto nähdä tuon jo niistä kuvista, jotka viimeksi lisäsin. ei tuo silti miltään silmätulehdukselta vaikuta, ennemminki uskoisin sen silmien olevan vain tavallista herkemmät pölylle (jota varmasti kanilan lattiatasolla riittää..).

4 kommenttia:

 1. Onpas oikeesti upee ja tilavan näkönen! Tietty kalansilmä vähä huijaa, mut silti näyttäis olevan just ideaali-kokonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta totta, mutta onneksi melkeimpä joka kuvassa näkyy kaneja, johon sen häkin koon voi suhteuttaa. :)

   Poista
 2. tosi viihtyisä kanila :) tuollainen tännekkin !

  VastaaPoista