18.10.2013

uusi alku!

oon kauan pyöritelly mielessäni tämän kaniblogin surkeaa kohtaloa ja mitä sen kanssa tekisin. halusin alottaa alusta ja ns. puhtaalta pöydältä. en kuitenkaa jaksa väkertää kokonaan uutta blogia joten tein hämmentävän ratkaisun ja hävitin vanhat postaukset uusien tuulien tieltä. kaikki sivut ovat uusiutuneet ja varsinkin kanila -osuuden sivut on vielä vaiheessa mutta niihin saa käydä tutustumassa ja mielipiteitä haluaisin mielelläni kuulla. haluaisitte tietää vielä jotain lisää jota niistä ei selviä?

nyt joku saattaa miettiä katosiko kaikki videot ja kuvat vanhojen postauksien mukana. vastaus on ei, sillä siirsin kaikki vanhat videot youtubeen uusien seuraksi ja melkeimpä kaikki kuvat löytyvät myös petsiestä, josta ne näkee edelleen. videoita pääset katsomaan tämän linkin takaa löytyvältä soittolistalta. ulkoasu tulee myös muuttumaan heti kun multa löytyy aikaa paneutua siihen paremmin. ja sitten on yksi tärkeä kysymys teille lukijoille (joita on pakko kiittää siitä, että ette oo kadonnu mihinkää vaikka oonki ollu uskomattoman laiska bloggaaja viimeaikoina...)

olisiko teissä ketään innokasta bannerin tekijää? :)

nyt kun käytännössä aloitetaan alusta niin voisin hyödyntää kerrostalokanit -blogista saamaani 11 asiaa ja kysymystä -haastetta kertoakseni tähän uuteen ensimmäiseen postaukseen jotain. jokainen varmaan tietää tämän haasteen, joten ei tarvitse sitä enää selventää. enkä myöskään laita haastetta eteenpäin sillä se on kiertäny oikeastaan kaikki blogit joita aktiivisesti seuraan tai jolle erityisesti tämän haluaisin antaa.

kesäkuvia meitsin silmäterästä, eli nilleksestä.

1. värjäsin truly blondit hiukseni ensimmäistä kertaa jokin aika sitten räikeän pinkiksi ja tällähetkellä mun pää on maailman omituisin harmaa-violetti-vaaleenpuna-blondi-true-hipster-tukka.
2. tänä syksynä mulla oli myös ekat kirjotukset ja kävin ottamassa kolmannen tatuointini.
3. mulla oli tarkotus kuvata syyskuvia kaneista eilen, tänään tai ylihuomenna mutta en pystykkää, koska tänne sato jo yllättävän runsaasti ensilunta!
4. rakastan laulamista mutta en oo erityisen hyvä siinä. en ikinä uskaltas laulaa yleisölle, koska mulla on jäätävä rimakauhu.
5. siivosin eilen kanilan ja tajusin miten helppoa se on nykyään ku on vaan kolme häkkiä mitä siivota. joskus niitäkin oli lähemmäs kymmenen...
6. meidän kanilassa soi aina mättömusa ja serkkutyttö kysykin eilen että "eikö noita jo ala ärsyttää tämmönen rääkyminen?" vastasin vain, että "en tiä, eipä niillä oo paljo valinnan varaa."
7. jouduin ottaa ruusukkeet pois seiniltä viime viikolla ja laskin niitä olevan 91 vaikka viimeseen vuoteen ei olla hirveän aktiivisesti missään käytykkään. ja se kyllä harmittaa.
8. nilles saa pian kaverin! mutta siitä lisää joskus myöhemmin... ;)
9. viimeiaikoina oon ikävöiny tavallista enemmän kuolleita kaneja ja erityisesti eelaa. se jos joku oli täydellinen kani.
10. lähden tänään alastarolle kisoihin (tosin katsojaksi vain tälläkertaa) ja lajina tietenkin toinen lempiurheilulajini, eli autourheilu ja jokkis!
11. tällähetkellä tykkään videoiden tekemisestä jopa enemmän ku valokuvaamisesta, eli kysymys kuuluuki että haluaisitteko nähdä täälä videoita kaneista?

1. oletko sinä ja/tai lemmikkisi allergisia ja jos niin mille? mä en oo allerginen millekkään, mutten silti syö mitään koska oon älyttömän nirso. kanit ja koirat ei myöskää liiemmin oo, mutta vinnylle pölyävä heinä tuottaa hengen ahdistusta. :(
2. suurin unelmasi? mulla ei oo tapana toivoa mitää yltiösuurta mutta näistä ainaki unelmoin: ranskanbuldoggi, kielikoru ja matka australiaan.
3. mitä puuhaat mieluiten lemmikkiesi kanssa? tykkään kovasti eläinten kuvailemisesta mutta jostain syystä se on jääny viime kuukausina tosi vähälle... voisin myös tölläillä kanien keskinäisiä touhailuja vaikka tunteja putkeen.
4. mitä ostit lemmikeillesi viimeksi? pupuille ruokaa ja uuden jatkojohdon kanilaan, koska nille rikkoi edellisen.
5. onko jotain mitä haluaisit hankkia/ostaa lemmikeillesi? ainahan näitä on... esim. lisää valjaita ja kivempia bokseja, ulkoaitauksista olis myös kiva saada vähä käytännöllisemmät mut samalla myös virikkeellisemmät.
6. kerro viimeisimmästä eläinlääkärikerrasta. harvoin tulee eläinlääkärillä kyllä käytyä, mut viimekerralla käytiin leikkauttamassa nilles ja hurbert vaasassa. :)
7. unelma ammatti? tää on niin vaikee ku en todellakaan tiiä! joku rikospoliisi olis tosi jees mut sitte taas toisaalta myös joku nuorisotyönohjaaja/erityisopettaja tms.
8. luetko mielummin kirjoja vai katseletko elokuvia? oon niin hidas lukemaan, et katon mielummin leffoja! mut jos kirja on tosi kiinnostava niin ei mulla mitään lukemista vastaan oo.
9. mitä harrastat? pianon soittoa, lumilautailua ja niiden lisäksi tulee käytyä aika usein lenkillä ja salilla.
10. lempi vuodenaika? talvi!
11. tärkein tavarasi lemmikkien hoidossa? kanien hoidossa ehdottomasti mun kiffeli, eli harja koska ilman sitä siivoomisesta ei tulis mitään ja sitä tarttee ihan päivittäin!

3 kommenttia:

  1. Musta saattais saada bannerin tekijän pientä vaivanpalkkaa vastaan :) Pistä vaikka sähköpostia jos ollenkaan kiinnostaa --> henna.vihersaari@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tää jatkaa kuitenkin. :)

    VastaaPoista
  3. Voin tehä sulle bannerin. Pistä s-postia jos kiinnostaa :) phillipsnalle@gmail.com

    VastaaPoista