24.10.2013

lisää uusia tuulia + kysely

vihjailin edellisessä uudistuspostauksessa, että nillekselle olisi tulossa kaveri. en sen enempää asiaa valottanu ja ehkä ihan hyvä niin koska sain tänään kuulla surullisia uutisia. kasvattaja lähetti mulle viestiä, että varaamani tyttönen oli menehtynyt. :( tietenkin se tuntui pahalta, koska oon odottanu kyseistä otusta kuin kuuta nousevaa ja olin jo sopinut kaikki päivät ja matkat, joilloin hakisin sen kotiin.

onneksi kasvattaja oli niin hyväntahtoinen ja sydämellinen ihminen, että tarjosi mulle heti samaisen neidin täyssiskoa vaikka alunperin tää pentu oli ollut varattu. hän kertoi mulle vähän luonteesta ja muusta ja päätin, että ei se ainakaan huonolta kuulostanu. en oikeesti voi ylistää tarpeeksi, miten ihana kasvattaja oli sopiessaan tän jutun, koska olisin kyllä ymmärtäny mun menetyksen tässä jos kerran pentu kuolee. kasvattaja kuitenki sopi tämän uuden pennun varaanneen kanssa, että myy hänelle yhden aikuisen kanin joka kasvatusten ajatellen kantaa kuitenkin samoja ominaisuuksia ja näin ollen tämä pentu vapautui mulle. näin tunnolliset kasvattajat on kyllä valitettavasti nykypäivänä aika harvassa...!

 vauva vol. 1 R.I.P
© tuuli tummala

nilles saakin kuin saakin siis kaverinsa parin viikon päästä, ja en todellakaan jaksa odottaa tätä uutta tulokasta. vaikka oon varmaan neljän viimesen kanin kohdalla sanonu ne legendaariset "ei enää lisää kaneja" -sanat niin jokakerta löydän itteni tästä samasta tilanteesta. kai se on sit jotain riippuvuutta...?

mulla on viimepäivien aikana ollu ihan järjetön vimma keksiä nimiä tulevalle otukselle ja jotenki tuntuu, että naaraalle on paljo vaikeempi keksiä nimeä kuin urokselle! joku saattaa muistaakkin ku nillestä oottaessa tein pitkän listan nimiä, joista nilles -ehdotus oli oikeastaan vasta viimeisten joukossa. nyt oon tehny samanlaisen listan joista päällimmäisiksi ehdotuksiksi on noussut elsa, tilli, melska ja hilppa. kaverit tosin on keksineet ihan omat listansa ja kutsuivatki tätä tulevaa otusta phillyksi, lassiksi tai nelssoniksi... ja tämä tilalle tuleva on nyt sitte vain vol. 2... hphm.

vauva vol. 2
© tuuli tummala

rotua ja väriä voivat monet vielä arvailla, vaikka tämänkin blogin lukijoista monet ovat varmasti niin oppineita kanitietäjiä että osaavat ne päätellä kuvistakin. :) kertokaa kuitenki mitä mieltä ootte nimiehdotuksista, mitkä oli teidän lemppareita ja antakaa lisää vaihtoehtoja! en tiedä vielä oikeasta nimentä muuta kuin että se tulee alkamaan hoolla.

muistakaa myös vastata sivupalkissa olevaan kyselyyn ja kertoa, mistä haluaisitte lukea! otan kaikki postaustoiveet ja -ideat vastaan enemmän kuin mielelläni!

5 kommenttia:

 1. Hilppa tai Hilma! :)

  VastaaPoista
 2. hilppa on kyllä kaunis nimi ja sointuu hyvin nilleksen kanssa. hilma nimeä en voi käyttää, koska mulla on ollu sen niminen hermu joskus. :)

  VastaaPoista
 3. Philly vol. 2 <33333333

  VastaaPoista
 4. Melska tai hilppa! :)

  VastaaPoista