10.11.2013

junnujen erikoisnäyttely

oltiin tosiaan tänään lempäälässä nuorten kanien erikoisnäyttelyissä johon matkasin elinan kyydillä. päätin sitte kuitenki ottaa seniorineiti pipan mukaan vaikka en ollukkaa mitenkään valmistautunu näihin näyttelyihin, ainoastaan kynnet napsin aamulla oikeisiin mittoihin. jo pelkästään tuon takia ei kannattanu toivoa suuria (lue: mitään) mutta kun siihen pistää vielä päälle faktan, että kanit on asunu koko pitkän kesän ulkona ja vasta vähän aikaa kanilassa niin tassut on myös sen näkösiä. pipa sai kuitenki pisteet joita odottelinki ja oli kuitenki kaikesta huolimatta kivaa olla pitkästä aikaa näyttelyissä! karvanvaihto on viime silausta vaille valmis pipalla ja massakin alkaa taas tuon urakan jälkeen palailla oikeen malliin niin eiköhän me paranneta tasoa pikkujoulunäyttelyihin mennessä. :)


pipa tosiaan sai 93,5p + LKV1 ja kumat viiden pisteen kohdista, sekä joku "yleis"kuma hyvälle kanille, joka ei kuitenkaan päässyt PPK-pöydälle. palkinnoksi saatiin muutama pieni ruusuke sekä pussukka ruokaa. joskin taitaa sekin mennä hilpan massuun... :D pipan paperista ei löytyny muuta negatiivista kuin "ikä alkaa näkyä", joskaan siltä tuskin voidaan edes välttyä kun kani alkaa lähennellä neljättä vuotta. turkkia ja tassunpohjia kehuttiin puhtaiksi ja pehmeiksi, vaikka tassut oli kyllä mun mielestä vähän kellertävät. ne ei silti haissu yhtään miltään paitsi pupujen ominaistuoksulta, joka on mun mielestä vain ihana. joku saattoi näyttelypaikalla ihmetelläkkin, että mitä ihmettä tuo muija haistelee kaninsa tassuja kokoajan... haha! :D

4 kommenttia:

 1. ahh diggaan sun bannerista!! tuumasin kans eileen n klo 23 että rontti hyväs kunnos ja että soitan jatalle aamulla mahtuuko kyyttiin. en muuten soittanu :---))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaha. :D no pikkujouluihi voisit viedä sen ja samalla munki kanit ku mä oon hejasverige sillon!

   Poista
 2. http://hennanpuput.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html ;)

  VastaaPoista