16.11.2013

hilpeä hilppa

hilppa on oppinu monia uusia juttuja viiimeaikoina! esimerkiksi herättämään mut säännöllisesti joka yö kello kolme kolisuttamalla häkin luukkua, hyppäämään häkin päälle sekä sängylle ja sohvalle. mutta ehkä paras juttu minkä hilppa on tajunnu on se, että ekstrahuomiota saa helposti jos pissaa lattialle tai esittää maistelevansa johtoja, verhoja, kalleimpia korkokenkiä tai tiputtamalla puuterit sohvapöydältä lattialle.

hilppa raukka ei kuitenkaan oo vielä tajunnu, että se saa mut välillä raivon partaalle tuolla kriminalisoinnilla. mutta on tuossa ipanassa paljon hyvääki, eikä mulla mee siihen hermo kovinkaan usein. ainoastaan noina hetkinä, eli noin 17 kertaa päivässä. ja joka yö.


hilppa on kuitenki oppinu syömään kaikkea mitä sille tarjotaan ja se on kasvanu tosi paljo. se on myös oppiniu reagoimaan puheeseen ja kieltoihin. se ei juokse enää karkuun vaan tulee itse syliin. se seuraa ja pussailee. hilppa ei pelkää outoja ihmisiä vaan menee heti tuttavallisesti nuolemaan niidenkin sormet ja varpaat. (laitoin muuten instagramiin videon tästä hilpan übersöpöstä tavasta.) hilppa tykkää heitellä iloloikkarallia ympäri huonetta mutta myös istua iltaisin sylissä siliteltävänä.

hilperö on alkanu näyttää todellista luonnettaan tässä viime viikon aikana ja pakko sanoa, että sitä ei kyllä puutu! neiti ei kyllä pelkää näyttää mitä mieltä on asioista, saa nähdä millainen justiina tuosta vielä kasvaa! :D onneksi se edes näyttää somalta nykyään kun korvat ovat viimein laskeutuneet! (okei, ehkä mulla ja sillä 50 sentin kolikolla oli osuutta asiaan...) viikon verran aikasemmin toinen korva laskeutui mutta toinen jäi ylös ja alkoi uhkaavasti kääntyä toisen korvan päälle, joten pakkohan mun oli toimia. yhen ainoan yön pidin tuota painoa sen korvassa ja sen jälkeen se on pysynyt alhaalla.


sellasia kuulumisia täältä hilpan kattohuoneistosta! kysely on myös tullut tiensä päähän ja alan toteuttaa sielä eniten ääniä saaneita aiheita tässä jolloinkin. kohta siis tulossa juttua ainakin näistä aiheista: kaneihin menevät kulut, oma suhteeni jokaiseen puputtiin, tulevaisuuden suunnitelmat sekä kuvia ja videoita tietenkin. :)

ainiin! kiitos tosi paljon hennalle liebster blog -maininnasta! olin vähä yllättyny siitä, koska tää "uudistunu" blogi on ollu vasta vähä aikaa jaloillaan. oon kyllä saanu tuon joskus kauan sitte ennenkin joten en nyt sitä laita kellekkään eteenpäin, sillä se on jo kiertänyt kaikki mun lemppari pupu-blogit. kiitos kuitenki hennalle!

5 kommenttia:

 1. voihan sentään, hilppa on hirveän herttaisen näköinen pieni jussi ! :> hirveen söpöjä kuvia. :] meille oli nuo terrorisoinnit myös kovin tuttuja, onneksi nykyään neiti osaa olla jo käyttäytyä. melkein ainakin. öisin se vielä jaksaa väliin apinoida kaltereiden ja kopin kanssa, mutta eiköhän se pian ala aikuistua. :-D tsemejä pikkunappulan kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ehkä maailman suloisin hilppa!! miten voi olla noin ihanan värinenkin!? :)

  VastaaPoista
 3. http://karvaistajalkea76.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html
  :)

  VastaaPoista
 4. Onko Hilppa ranskanluppanaaras? :)
  On kyllä kauniin värinen. :)

  VastaaPoista