hiiri

< alkuun                                                                                                                                    nilles >
nimi: adore you
synt.: 25.5.2011.
rotu: risteytys
skp.: naaras
väri: lh (vajaa) vk
kasv.: cassandra nygård
vk.tatska: 339


hiiri on kuvankaunis jänistyttö, vilkkaalla ja lennokkaalla luonteella varustettuna. hiiri on kanina hyvin määrätietoinen jos niin voisi sanoa, siltä löytyy iso persoona ja minulle henkilökohtaisesti sen takia hiiri on hyvin tärkeä. hiiri oli meille tullessaan todella pieni ja sen (sekä eelan) kanssa tuli vietettyä aikaa todella paljon jonka vuoksi hiireen on minulla ihan erilainen suhde kuin muihin kaneihin. eela olikin hiiren elämänkumppani ja en oo elämäni aikana koskaan toiste nähdy samanlaista sidettä kahden eläimen välillä. hiiri on aina asunut laumassa ja tuleekin hyvin toimeen lähes kaikkien kanien kanssa, sillä on itsellään myös 6 lasta ja 4 "ottolasta".

hiiri on estesukua ja kuten arvata saattaa se hyppii myös itsekkin esteitä. hiiri on hypänny korkeutta n. 60 senttiä. se on klassautunut kumpaankin keskivaikeaan. hiiren kevyt rakenne helpottaa sen hyppäämistä ja antaa sen loikkiin ilmaa helposti. myös petissä hiiri pärjää silloin tällöin ihan hyvin. se on kuitenkin niin sotkuinen kani, että tassut ei oo koskaan puhtaat. parhaat pisteet on kuitenkin 94 ja hiireltä löytyy myös kasa kunniamainintoja (lähinnä turkista & yleiskunnosta) sekä luokkavoittaja, niiden lisäksi myös yksi tuomarin suosikki.


nippelitietoa! hiiri painoi meille tullessaan vain 470g, nyt paino on noin 1800g. hiirin nimi oli ensin ihan vain vitsi mutta sitte se vain jäi. hiirtä piti tikata 2012 keväällä ja sen vuoksi sillä on karvaton kohta takajalkojen välissä vasemmalla puolella. hiirellä on ainakin 20 lastenlasta. hiiruli on mestari selitettämättömästi karkailussa.

1 kommentti: