pipa

 < alkuun                                                                                                                                     raisa >
EPJY VPET-11 & -12
nimi: frutti di mare
synt.: 3.2.2010.
rotu: leijonanharjas
skp.: naaras
väri: chincilla
kasv.: milla marjamäki
vk. tatska: 017


etsin kauan itselleni leijonaa, joka olisi lyhytkarvainen ja kun kaverilleni syntyi sellainen, en voinut olla varaamatta. pipa on aina ollut aika arka ja omanlainen erakko. pipa viihtyy omissa oloissaan eikä se välitä ihmisten seurasta kovinkaan paljoa, mutta antaa silti käsitellä älyttömän hyvin. ihmisen seuraan se hakeutuu vain ulkona kun sen on kylmä. nuorena pipa asui yhdessä milan kanssa, mutta kinojen ja alistamisen vuoksi se muutti pian vinnyn seuraan ja sen kanssa onkin asunut kauan. 

petissä pipa on pärjännyt uskomattoman hyvin aina ja se onkin ollut EPJY:n vuoden pet-pupu kahdesti. pipan parhaat pisteet on petistä 95,5 jonka lisäksi se oli LKV1, PPK1, BIS1 ja tuomarin suosikki. ulkomuodossakin käytiin kerran, mutta nollat sieltä pätkähti liian lyhyen harjan takia. estepuolella pipalta löytyy kyllä paljon ponnua ja ennätys onkin 65 senttiä vaikka sen kanssa emme usein hypi ollenkaan. kisoissa ollaan viimeisen kahden vuoden aikana käyty kerran (?) koska kisoissa pipa jännittää ja pelkää niin paljon, ettei etenemisestä tule mitään. kuitenkin kv suoralta löytyy yksi klassaus.


nippelitietoa! pipalla on lyhyestä turkista huolimatta MM-harjas. iipa unohtui kerran näyttelyressulta kotiin. pipa on kaneistani ehkä sisäsiistein ja se painaa vain 1,6 kiloa. pirpanalla on usein valeraskauksia ja silloin sillä on kyljet ja mahan alusta kokonaan kaljuina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti