nilles

< alkuun                                                                                                                                 hilppa >
nimi: min lilla nilles
synt.: 9.2.2013
rotu: ranskanluppa
skp.: uros
väri: luonnonisabella
kasv.: sonja eskelin
vk.tatska: -


nilles on valehtelematta unelmieni kani. haaveilin kauan ranskanlupasta ja keväällä viimein toteutin unelmani, enkä ole katunut. ranskanluppa rotuna on osoittautunut siksi mun jutuksi. pelkän ulkonäön lisäksi nilpussa viehättää sen superihana luonne. se on todella koiramainen ja seurallinen, älykäs ja silti todella leikkisä. nilles on hyvin kiltti ja luotettava ja siksi onkin ainut minun pupuista, jota uskallan pitää ulkona vapaana ihan koska vain.

harrastuspuolta ei olla nilpun kanssa vielä oikein ehditty koluta, mutta esteiden idean se ainakin ensimmäisellä kerralla tajusi. tuskin kisaamaan koskaan lähdetään, mutta omaksi iloksi joskus on ihan hyvä hyppiä. näyttelypuolella nilles rupeaa käymään tämän syksyn aikana. ensimmäisellä kerrallaan nilles sai (vauvana) petistä 94,5 pistettä.

nippelitietoa! nilles osaa antaa pusun käskystä. ainut huono puoli on sen pelottomuus. nilleksen korvaa laahaa kirjaimellisesti maata, jonka takia niitä saa pestä silloin tällöin. ainut kani, joka on asunut sisällä. tullaan kastroimaan joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti