koirat

< rustaaja                                                                                                                       alkuun >

otto & anna
synt.: 31.5.2010.
rotu: sekarotuinen
kasv.: omia kasvatteja
 .
 .
koirat ovat täyssisaruksia ja sisältävät englanninkettukoiraa, labrarodinnoutajaa, bordercollieta ja saksanpaimenkoiraa, kaikkia tasapuolisesti. koirista anna on äitini enkä erityisemmin rakasta tai vihaa sitä, mutta eipä sen kanssa tuli erityisemmin hengailtuakkaan. otto a.k.a pulkko on omani ja se on ehkä maailman ärsyttävin ja rumin koira mutta samaan aikaan niin herttainen ja täydellinen otus.

pulkko on luonteeltaan tosi pelokas ja varautunut, jonka takia sille ei oikeastaan saa ollenkaan korottaa ääntänsä. sen luottamus on vaikea voittaa mutta sen saatuaan voi olla varma, että se tottelee hienosti. pulkkis on alistuva koira, jonka takia se tuleekin hyvin toimeen lähes poikkeuksetta kaikkien koirien kanssa. alistuminen ei rajoitu vain koiriin vaan se on myös erittäin nöyrä omistajiaan kohtaan. otto on luonteeltaan myös hieman erakko ja tykkää makoilla, leikkiä ja tutkia asioita yksinään. se osaa kuitenkin olla myös hellyydenkipeä ja silloin se tekee myös kaikkensa saadakseen sitä - se kirjaimellisesti vaikka tunkee syliin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti