kasvatit

 < alkuun                                                                                                                               rustaaja >

täältä löydät kaikki meillä syntyneet kanilapset ja tietoja niistä. meillä syntyy muksuja harvoin, korkeintaan kerran vuodessa. kaneissa tärkein osa-alue on mielestäni luonne ja haluankin saada maailmaan mitä mukavaluonteisimpia yksilöitä, jotka sopivat mainiosti vaikka lapsiperheisiin. tietenkin tärkeänä plussana pidän potentiaalia harrastusmahdollisuuksiin, kuten esteradoille tai pet-pöydille.

meillä kasvavat kanilapset tottuvat erilaisiin kodin ääniin ja koiriin. meillä käy paljon ihmisiä vain katsomassa ja käpälöimässä kaneja, joten ne tottuvat myös käsittelyyn ja pyörittelyyn. myyntiin en ikinä laita sairaita, epävarmoja tai alikehittyneitä kaneja. kuitenkin meiltä lähdettäessä mukaansa jokainen saa rodusta riippuen joko viralliset- tai epäviralliset paperit, pussukan tuttua ruokaa ja tietenkin kasvattajan elinikäisen tuen.

u. taboca t-axi "taapi" 101
u. jaxons snuff "nuutti" 102
n. general onyx "ronja" 103
n. röda lacket "eela" 104

ensimmäinen poikue syntyi 6.5.2011. väriskaalassa oli luonnonkeltaista, isabellaa ja luonnonisabellaa, rodultaan olivat puhtaita kääpiöluppia vaikka yhdenkään korvat eivät laskeutunee.

nämä nappulat olivat puoliksi yllätysvauvoja. olin todennut ettei iivo pysty saamaan jälkeläisiä, koska huolimatta lukuisista yrityksistä eri naaraiden kanssa se ei ollut koskaa saanut niitä. niimpä iivo ja oona matkusti näyttelyihin samassa boksissa, joka kuulostaa monen mielestä vastuuttomalta, mutta olin salaa toivonut tästä yhtälöstä vauvoja. tämmönen kompanja rakkauslapsia sieltä sitte tuli tuloksena siitä vastuuttomuudesta!

n. butera royal "peukku" 201
u. boundles b "hurbert" 202
n. leuzzi fumar "lenu" 203
n. sancho panza "hippu" 204

toinen tulivat risteytysmuksut, jotka näkivät päivänvalon 15.3.2012. väreinä oli luonnonharmaa punavahvisteella sekä ilman ja keltamusta japanilainen.

eela oli oonan kotiin jäänyt muksu ja alusta asti tiesin, että ejvind "sikari" olisi täydellinen mies sille, sillä niiden luonteet ovat hyvin samanlaisia ja kroppa myös. eela asui sikarin luona kolme päivää ja mussut syntyivät tasan 31pv:n päästä ensimmäisestä onnistuneesta astumisesta. nämä kolme päivää olivat myös ensimmäiset ja viimeiset, jotka eela vietti erossa hiirestä! eelan muksut kasvoivat yhdessä ↓ poikueen kanssa.

u. skickliga snorken "väinö" 301
n. tjatiga too-ticki "tossu" 302
u. konstiga knyttet "bolt" 303
u. jättenätta joxare "juksu" 304
u. sötnos snufkin "ilpo" 305
u. härliga häxän "hans" 306

kolmas poikue oli hiiren kauan odotettuja risteytysnappuloita, syntyivät 17.3.2012. poikueesta löytyi luonnonharmaata viittaa ja perhosta sekä luonnonsoopelia venäläistä viitalla ja ilman.

hiirelle olin alunperin kaavaillut aivan toista miestä, mutta se ei sitten onnistunutkaan joten lopulta mieheksi päätyi oma risteytysherra hilavitku "nuuska". hiiri astutettiin kaksi päivää eelaa myöhemmin ja ipanat myös syntyivät kaksi päivää myöhemmin. hiiri ja eela tekivät yhteisen pesän ja synnyttivät näin ollen samaan pesään. vaikka kokoeroa oli alkuaikana paljon niin siltikään ei hiiren muksuista yksikään jäänyt kehityksessä jälkeen. kaikkiaan kymmenestä muksusta jokainen säilyi hengissä! nimet nämä lapset saivat kaikkien rakastamista muumeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti