iivo

< alkuun                                                                                                                                  pipa >
nimi: mal'aki fortuna
synt.: 16.5.2009.
rotu: kääpiöluppa
skp.: kastroitu uros
väri: isabella
kasv.: pirita nurmi
vk.tatska: 941


iivo on maailman herttaisin nallenaama ja ehdoton äidin lemppari. luonteeltaan se on hömelö ja hellyyden kipeä otus. näiden lisäksi iivo on myös todella kömpelö, unelias ja luotettava. iivo on kaneistani se, jonka voin surutta antaa kaikkien pienten vieralijoiden paijattavaksi. iivo kastroitiin kesällä 2010 sen saatua ensin vahinkopennut elämänkumppaninsa oonan kanssa, joka kuitenkin valitettavasti kuoli kesällä 2012. talvesta lähtien iivo on asunut laumassa neljän naaraan kanssa.

iivo on nuorempana kisannut esteitä ja nykyäänkin virtaa riittäisi hyppiä vaikka kuinka usein. kisakentillä iivoa ei kuitenkaan enää nähdä sillä vanhuuden myötä puhti on alkanut loppua ja kv -tasoiset esteet ovat välillä liian suuria. iivolla on kuitenkin yhdet klassaukset kummastakin keskivaikeasta. iivon hyppytyyli on hyvin omaperäinen mutta valehtelematta huono. korkeusennätys lienee 45 sentin paikkeilla. petin puolella iivo on myös vieraillut kuitenkaan koskaan loistamatta sen suuremmin. myös ulkomuodossa se on kerran vieraillut saaden 93 pistettä. 


nippelitietoa! iivo muutti meille korvauspentuna mayan ollessakin manu, lopulta myös iisastakin tuli iivo. :D iivo saa helposti suolisto tukoksia ja sen karvanvaihto kestää uskomattoman kauan. iivo on saanut vaarallisen allergisen reaktion nukutusaineesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti