8.7.2014

hilppa heilastelemassa

ohoo! jaksoin avata tietokoneen ensimmäistä kertaa yli kolmeen viikkoon! oliskahan jo aika ryhdistyä ja aloittaa taas "sosialisoituminen" sekä palata facebookin, petsien ja eritoten blogin ihmeelliseen maailmaan...? naa, mä nautin kesästä ja niistä vähäisistä vapaista tunneista mitä töiden tekemiseltä jää jotenkin muuten kuin tässä istuen.

mutta en vaan kestä näitä kuumia päivä, eikä kyllä kestä eläimetkään joten eipä paljon tekemistä jää. 
istun mielummin tässä. kesä ei oo tämmösen immeisen parasta aikaa.

kuin otsikosta monet kanssanisäkkäät varmaan ymmärsivätkin jo niin hilppa oli heilastelemassa (ja jos se on jollekkin outo sana niin hilppa oli siis miehen luona kyläilemässä) viimeviikon! 29.6 vein hilpan tämän komean herrasmiehen tykö ja kotiin neiti palautui 5.7. eli noin viikon verran kerkesivät treffailla. pieniä ranskanlupan palleroita on siis odotettavissa heinäkuun viimeisellä tai elokuun ensimmäisellä viikolla!

palaan hilpan vauvamahaan heti kun saan konkreettisia todisteita sen olemassa olosta. olkaa siis kuulolla!

toinen asia on, että hilppa ja nillekin muuttivat ulos ja se tapahtui vähän vahingossa. en oo juurikaan halunnu pitää niitä aitauksessa koska A) kolmas ja neljäs pikkuaitaus (jotka olivat ennen kaksi erillistä mutta erinäisten sattumusten eli nillen hampaiden takia on nyt vain kolmas) oli rikki ja B) hilppa härnää aina pipaa niin, että omassa aitauksessaan pipa alkaa hyökkiä raisan ja vinnyn kimppuun tartuttaen ärhäkkään olotilansa myös hiireen, joka puolestaan naapuriaitauksessa alkaa kiusata iivoa muiden kumppanien puuttuessa. enkä halua, että vain yhden pitkäkorvan takia joka aitauksessa on hirveät kahakat päällänsä. kuitenkin ilman hilpan läsnäoloa kaikki elää hyvinkin rauhallista ja seesteistä elämää.

no korjasin aitauksen nro 3 ja vein hilpan ja nillen sinne rauhoittumaan koska kanilassa niille tuli kärhämää hilpan heilareissun jälkeen koska nille oli yksinään saanut valloittaa koko kanilan ja hilppa haisi toiselta urokselta. no illalla en vain enää jaksanu kantaa jättejä takasi kanilaan ja sielä pihalla ne ovat edelleen. ja ovat nauttineet. :D

jättien "pihaton" rakennuskin pitäisi aloittaa, mutta tarvitsisin suunnitelmiani toteuttamaan vähintäänkin jonkun rakennusinsinöörin tai vaihtoehtoisesti syy voi olla myös erittäin yksinkertaisissa piirrustuksista, joita kukaan muu kuin minä ei ymmärrä... hmph. :D

mutta tässä nyt viimeaikaiset tapahtumat nopeasti rustattuna, yritän todenteolla panostaa esimerkiksi kameran ulkoiluttamiseen seuraavaan kertaan mennessä! suotavaa olisi että enspostauksessa olisi jotain huisia kirjoitettavaa jos senkin kirjoittaminen venyy yhtä kauas kuin tämä. postaustahti ei nyt oo ollut ihan 5/5...

4 kommenttia:

  1. Oi vitsi ranskisvauvoja! Ranskanpulla on itselläkin haaveena vielä tulevaisuudessa, harmi kun elämäntilanne ei just nyt anna mahdollisuuksia sellaisen ottamiseen.

    Sun postauksia on aina yhtä kiva lukea, harvemmin jaksan kuvattomia postauksia kahlata läpi mut tääkin oli vaan mukava lueskella :) Jos nyt jotain parannettavaa pitäis sanoa niin itseä häiritsee ettet aloita lauseita isolla kirjaimella, hankaloittaa lukemista ja aiheuttaa harmistusta tällaisessa kielioppinatsissa... :D

    VastaaPoista
  2. Minullakin on ollut tässä koko kesän ajan tarkoitus aloittaa kanien uusien ulkotarhojen rakentaminen. Se aika vain kummasti menee, pian ollaan elokuussa ja olen yhä ajatuksen tasolla.. mutta, eikös hyvin suunniteltu ole jo puoliksi tehty? :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. en käytännössä juuri millään, picasaa käytän kontrastin ja valoisuuden korjaukseen ja muuta ne oikeastaan tee. :) yritän aina mahdollisuuksien mukaan laittaa kameran asetukset niin ettei kuvia tarvitsisi muokata paljoa.

      Poista